Supa de pui

de Andra_Constantinescu in Supe, 8 Ian 2015 | 5930 vizualizari

 

Fetitei mele i-a placut tare mult. A zis ca ar manca in fiecare zi!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui;
  • un morcov;
  • doi ardei;
  • doua cepe;
  • o lingura Maggie Secretul gustului cu gust de gaina;
  • doua linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • doua maini de fidea;
  • patrunjel verde/uscat;
  • sare si piper, dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Se curata, se spala si se taie carnea si se pune la fiert. 

Se curata si se spala legumele.

Se ia spuma pe care a lasat-o carnea si se adauga legumele, o lingura de Maggie, sare si piper, dupa gust.

Spre final, cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga doua linguri de rosii pregatite pentru iarna. Se mai tine supa la fiert circa 5 minute, dupa care se adauga doua maini de fidea si patrunjelul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu taitei de casa